HR konsulent søges – Barselsvikariat

Kan du rådgive og servicere vores medarbejdere og ledere omkring personale administration? Tager du selvstændigt initiativ, trives du med administrative HR-opgaver og arbejder du struktureret? Så er du måske vores nye kollega i HR afdelingen ved tiltrædelse fra 1. marts - eller efter aftale til november 2018.

Din hverdag i Mittarfeqarfiit

Som HR konsulent bliver du en del af HR-afdelingen, som vil bestå af 5 HR-konsulenter samt HR-chefen. HR er ansvarlig for Mittarfeqarfiit`s personalejuridiske forhold, rekruttering og fastholdelse, HR-udvikling og kommunikation. Vi arbejder selvstændigt med opgaverne samtidig med, at vi udøver gensidig sparring, når der er behov for det. 

Vores målsætning er, at være medarbejdernes og ledernes foretrukne sparringspartner i alle personaleforhold, og udøve en høj kvalitet i vores service hver gang. Dette opnår vi ved at have fokus på kerneopgaven, udnytte vores kompetencer i afdelingen, og altid sætte kundens behov i centrum. 

Dine arbejdsopgaver

I samarbejde med dine kollegaer i HR-afdelingen bliver du ansvarlig for at servicere vores 13 lufthavnschefer, samt øvrige ledere i personalejuridiske spørgsmål, og i den daglige sagsbehandling.

En af dine væsentlige opgaver er at forestå rekrutteringsprocessen, udarbejde ansættelseskontrakter og rådgive ledere og medarbejdere om overenskomster, lønforhold og ansættelsesvilkår. 

Vi forventer af dig

Uddannelsesmæssig kan du komme med en forskellig baggrund - du kan både have en administrativ uddannelse eller noget helt andet. Det vigtigste er din erfaring med sagsbehandling og dit gode kendskab til personaleadministration. Derudover så vil følgende karaktertræk være værdsat hos den rette kandidat:

  • Du er garant for en hurtig sagsbehandling af høj kvalitet
  • Du er præcis og grundig, har sans for detaljen og har lyst og evne til at overskue og beherske et fagområde med mange detaljer
  • Du tænker proaktivt og optimerer gerne løbende dine egne arbejdsopgaver og -processer
  • Du er god til at lytte og kommunikere med andre mennesker
  • Du har lyst til at indgå i et godt kollegialt fællesskab, hvor vi gør hinanden bedre

Mittarfeqarfiit tilbyder

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Selvstyret og relevant faglig organisation. Arbejdstiden er 40 timer om ugen.

Arbejdsstedet er hovedkontoret i Nuuk. Som barselsvikar til HR-konsulent vil du referere til HR-chefen.

Få mere at vide

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til HR-chef Bodil Marie Damgaard på tlf. 382604 eller mobil 527456. Få yderligere information om Mittarfeqarfiit på www.mit.gl.

Ansøgning

For at komme i betragtning til stillingen skal din ansøgning og dit cv sendes online via nedenstående link senest onsdag den 28.januar 2018. Alle henvendelser behandles fortroligt, og ansøgningerne vil blive behandlet løbende. 

Mittarfeqarfiit, Grønlands Lufthavne, driver 13 lufthavne og 43 helipads i Grønland. Vi varetager over 60.000 operationer (start og landing) og servicerer mere end 350.000 passagerer om året. Med ca. 400 medarbejdere er vi en af landets største arbejdspladser, og vi arbejder konstant på, at udvikle vores medarbejdere og forretning. Vi tilbyder således en lang række services og uddannelser, hvilket også sætter os i stand til at bidrage positivt til samfundsudviklingen.


 

Ansøgningsfrist:
28-01-2018

Tiltrædelse:
01-03-2018

Arbejdssted:
Nuuk

Jobtype:
Tidsbegrænset

Arbejdstid:
Heltid

Arbejdsdage:
Dag

Hjemmeside:
http://www.mit.gl

Kontaktperson:
Bodil Marie Damgaard
Telefon: +299 382604
Mobil: +299 527456